Gala Bun de Tipar - 2015

Editura Ozalid a fost premiată la ediției a IV-a a Galei Industriei de Carte din România Bun de Tipar - 2015, la categoria „Best new entry - Edituri”.

Bun de Tipar - Gala Industriei de Carte din România își propune să marcheze reușitele anuale ale industriei editoriale autohtone, scopul proiectului fiind acela de a atrage atenția publicului asupra celor mai bune produse editoriale românești. 

Profesioniști ai cărții – editori, autori, traducători, graficieni, tipografi, librari sau bibliotecari – vor avea ocazia să se bucure de recunoașterea colegilor de breaslă și a publicului în această gală dedicată excelenței editoriale.”

Premiul pentru categoria „Best new entry - Edituri” „se acordă acelei edituri, înființată cu maxim trei ani în urmă (2012), care s-a remarcat printr-un program editorial profesionist – atît din punct de vedere al conținutului, cît şi al concepției grafice.”

Decernarea premiilor ediției a IV-a a avut loc joi, 14 mai 2015, ora 18:00, în aula Bibliotecii Naționale a României (bd. Unirii nr. 22).

Organizatori: Headsome Communication și Asociația Editorilor din România (AER).

Mai multe detalii puteți afla din paginile dedicate evenimentului:

www.galabundetipar.ro

www.facebook.com/galabundetipar

Puteți vedea lista completă a laureaților aici.

Puteți vedea lista completă a finaliștilor ediției a IV-a a Galei Bun de Tipar aici.

Mulțumim încă o dată tuturor celor care au avut încredere în noi: finanțatorilor, partenerilor, colaboratorilor, celor care ne-au ajutat cu sfaturi, celor care ne-au sprijinit pentru organizarea evenimentelor și nu în ultimul rând cititorilor!

Mulțumim juriului pentru recunoașterea efortului de a edita cu profesionalism cărți adresate profesioniștilor - arhitecți și din domeniile conexe. Mulțumim, de asemenea, organizatorilor Galei Bun de Tipar pentru acest eveniment.

 

trofeu